Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σκουλαρικάκια!

Έφτιαξα ενα σταντ για σκουλαρίκια αυτές τις μέρες! Χρησιμοποίησα χαρτί ''σάντουιτς'', κόλησα γύρω γύρω λωρίδες απο χαρτί περιτυλίγματος, άνοιξα τρυπούλες με μια καρφίτσα, και τοποθέτησα μερικά απο τα σκουλαρικάκια που έχω φτιάξει!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σκουλαρίκια σε καλοκαιρινά χρώματα


Σε αυτά τα καλοκαιρινά σκουλαρίκια οι χάντρες είναι συνθετικές και οι γαλάζιες με το λουλουδάκι γυάλινες.Ακόμα έχω χρησιμοποιήσει μπέζ κηρωμένη κλωστή και μεταλλικούς γάντζους σε χρυσή απόχρωση.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Δυο παιχνίδια!!!

Καλημέρα σε όλους!!!
Ο αγαπητός Leviathan με προσκάλεσε σε ένα υπέροχο μουσικό παιχνίδι και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ πολύ!!!

Οι όροι: Βρες την εβδομάδα που γεννήθηκες ποιο τραγούδι ήταν Νο1 σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία μπαίνοντας στις αντίστοιχες σελίδες, στη συνέχεια εντόπισε τα τραγούδια στο YouTube και τέλος ανέβασέ τα στο blog σου. Τις λίστες των charts θα τις βρείτε εδώ κι εδώ.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

sunshine award

Αυτό το πολύ όμορφο βραβείο έρχετε απο την daphnofila και το υπέροχο μπλόγκ της η ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ και θέλω να την ευχαριστήσω πολύ γι' αυτό!


Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κολιέ σε καλοκαιρινά χρώματα


Κολιέ με ενα μεγάλο μπέζ κουμπί στο οποίο είναι περασμένη κεραμική χάντρα, ξύλινες, πλαστικές και κεραμικές χάντρες και μαύρη κηρωμένη κλωστή.

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινό κολιέ με κοχυλάκι


Κολιέ με μπέζ κηροκλωστή, συνθετικές χάντρες σε κίτρινο και γαλάζιο, ασπρόμαυρο κοχύλι και μεταλλικό κούμπωμα.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Giveaway

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!
Έφτασα τους 200 αναγνώστες και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και τα πανέμορφα σχόλιά σας!
Σας έχω και ενα δωράκι. Ένα κολιέ φτιαγμένο με πολύ αγάπη!



Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πολλά πολλά βραχιολάκια μακραμέ

Έφτιαξα ενα σταντ για τα βραχιολάκια μου αυτές τις μέρες! Χρησιμοποίησα εναν απλό χάρτινο κύλινδρο, τον έντυσα με χρυσό χαρτί και εκεί τοποθέτησα μερικά απο τα βραχιολάκια που έχω φτιάξει και είναι δετά.


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινό κολιέ

Με αυτό το κολιέ θα συμμετέχω στον διαγωνισμό με θέμα το καλοκαιράκι που διοργανώνει η basiliki στο υπέροχο μπλόγκ της it's a peace of art !

Κολιέ με μπέζ κηροκλωστή, συνθετικές χάντρες με ρίγες σε κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο, χάντρες με κοχυλάκια και μεταλλικό κούμπωμα.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινό βραχιολάκι

Αυτό το καλοκαιρινό βραχιόλι αποτελείται απο πλαστικές χάντρες με κοχυλάκια, μικρές μωβ χαντρούλες, ξύλινες κίτρινες χάντρες, κορδέλα σε έντονο λαχανί χρώμα, κηρωμένη πράσινη κλωστή και μεταλλικό κούμπωμα.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

O αγαπητός Leviathan μας πρόσφερε μέσα από το καταπληκτικό blog του αυτό το πολύ όμορφο βραβείο και θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ!!! Να είσαι καλά!!!!