Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μια απρόσμενη ιστορία

Όλα ξεκίνησαν στις 15 αυγούστου του 2002 που βρισκόμουν με φίλους στα Πυρηναία όρη και πληροφορήθηκα πως γιόρταζε μια πολύ καλή μου φίλη. Άρχισα να ψάχνω απεγνωσμένα πάνω στο βουνό να βρω κάτι να της κάνω δώρο,βρισκόμασταν  όμως μακριά απο κάθε κατοικημένο μέρος και δεν υπήρχε τίποτα. Κατα τη διάρκεια της αναζήτησης μου έφτασα σε ενα ξέφωτο κοντά στο σημείο που μέναμε. Εκεί άρχισα να μιλάω με κόσμο και γνώρισα ενα παιδί απο την Ισπανία, καλή του ώρα όπου και να βρίσκεται, που μου είπε πως έφτιαχνε βραχιόλια και τα πουλούσε σε πάγκο στην χώρα του. Είχε μαζί του υλικά και μου πρότεινε να μου δείξει πως να φτιάχνω μακραμέ βραχιολάκια για να φτιάξω ενα για την φίλη μου!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κοσμήματα για τα αδεσποτάκια του Ασπρόπυργου

Καλησπέρα!!!
Μόλις χθες έμαθα απο την Maya με το Maya's fairytale για μια υπέροχη κίνηση για τα αδέσποτα του Ασπρόπυργου!
Όσοι φίλοι και φίλες θέλετε να βοηθήσετε τα ζωάκια και να χαρίσετε κάποιο κοσμηματάκι σας για το μπαζάρ που θα γίνει μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδω
http://mayasfairytale.blogspot.gr/2012/08/meow-o.html


Στις 31/8 θα γίνει ενα beach party για αυτό το σκοπό και για όσους θα ήθελαν να πάνε πληροφορίες είναι εδω
http://dogw0rld.blogspot.gr/2012/08/318-beach-party.html?spref=fb

η δική μου μικρή συμμετοχή είναι αυτά τα κοσμηματάκια

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

μακραμέ βραχιολάκι δετό


Δετό βραχιόλι πλεγμένο με την τεχνική του μακραμέ με μπέζ κηροκλωστή, που μπορεί να φορεθεί στο χέρι ή στο πόδι. Οι χάντρες είναι χειροποίητες απο fimo και μεταλλικές.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Καλοκαιρινό βραχιολάκι!


Βραχιολάκι με πορτοκαλί σατέν κορδέλα, καφέ κηροκλωστή, πλαστικές πολύχρωμες χαντρούλες και μεταλλικό κούμπωμα!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Το παιχνίδι των 11 ερωτήσεων!


Καλημέρα σε όλους!
Πριν απο λίγες μέρες με προσκάλεσε σε ενα παιχνίδι ερωτήσεων που έφτιαξε ο φίλος Leviathan και θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ γι' αυτό! Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια ερωτήσεων και είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω! Η διαδικασία είναι απλή. Από τις παρακάτω 20 ερωτήσεις  εμείς πρέπει να διαλέξουμε και να απαντήσουμε στις 11 που μας αρέσουν περισσότερο.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Η επιστροφή μου με βραχιολάκια απο καουτσούκ!!!

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!
Μετά απο ενα διάστημα απουσίας είμαι και πάλι κοντά σας!!! Για σήμερα θα ήθελα να σας δείξω μερικά βραχιολάκια απο ροζ καουτσούκ που είχα φτιάξει πριν απο λίγο καιρό και ελπίζω να σας αρέσουν!!!