Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σκουλαρίκια origami lucky stars!

Καλημέρα!
Τελευταία αποφάσισα να συνδυάσω τα οριγκάμι μου με το κόσμημα έτσι λοπόν ξεκίνησα να φτιάχνω σκουλαρίκια!
Τα αστεράκια που έφτιαξα για αυτά τα σκουλαρίκια ονομάζονται origami lucky stars ή αστεράκια καλής τύχης και είναι φτιαγμένα με τη μέθοδο οριγκάμι, ή αλλιώς χαρτοδιπλωτική. Περισσότερα για τα οριγκάμι και τα συγκεκριμένα αστεράκια μπορείτε να δείτε στο άλλο μου μπλόγκ το my origami.


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εντυπώσεις απο το bazaar!!!

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!!

Το 2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR έλαβε τέλος και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλες τις φίλες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, χάρηκα τόσο που σας είδα εκεί, αλλά και όλες εσάς που μας στείλατε τις ευχές σας στην προηγούμενη ανάρτηση! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Απο το bazaar  έμεινα με πάρα πολύ όμορφες εντυπώσεις! Αν και στην αρχή δεν με ενθουσίασε ο χώρος γιατί ήταν χωρισμένος σε διάφορες αίθουσες, το κλίμα που επικρατούσε ήταν πάρα πολύ ευχάριστο, εορταστικό, και περάσαμε υπέροχα!!!

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΑΖΑΑR, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013


Σας προσκαλώ με μεγάλη μου χαρά να ρθείτε στο 2o ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ bazaar που θα συμμετέχω σήμερα και αύριο με  οριγκάμι! Βαζάκια και μπουκάλια γεμάτα με πολύχρωμα αστέρια, καρδιές και fortune cookies θα βρίσκονται εκεί αυτές τις δυο μέρες!


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Πολύχρωμα σκουλαρίκια


Σε αυτά τα σκουλαρίκια οι χάντρες είναι συνθετικές, γυάλινες, ξύλινες και μεταλλικές.Ακόμα έχω χρησιμοποιήσει μαύρη κηροκλωστή και μεταλλικούς γάντζους σε χρυσή απόχρωση.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Happy valentines day!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!!


Μενταγιόν με μπλέ καρδιά, γυάλινες και συνθετικές χάντρες, μωβ κηροκλωστή και μεταλλικό κούμπωμα!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστώ πολύ Μαρία Έλενα!!!

Χθές έφτασε το δωράκι που μου έστειλε η φίλη Μαρία Ελενα για τη συμμετοχή μου στην ψηφοφορία που είχε κάνει στο υπέροχο μπλόγκ της Μαρία Έλενα δημιουργίες που είναι γεμάτο απο τις πολύ όμορφες δημιουργιές της!!!!
Είναι αυτή η πανέμορφη καρφίτσα μαζί με μια υπέροχη καρτούλα!!!



Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κολιέ με χειροποίητα στοιχεία απο πολυμερικό πηλό


Αυτό το κολιέ είναι αρκετά μακρύ, με κόμπους, ανάμεσα στους οποίους έχω περάσει συνθετικές χάντρες και χειροποίητα στοιχεία απο πολυμερικό πηλό. Η κλωστή του είναι μπεζ κηροκλωστή και έχει μεταλλικό κούμπωμα.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δετό βραχιόλι μακραμέ με κεραμική μπλέ χάντρα


Δετό βραχιόλι πλεγμένο με την τεχνική του μακραμέ με μαύρη κηροκλωστή, που μπορεί να φορεθεί στο χέρι ή στο πόδι. Οι χάντρες του είναι γυάλινες και μεταλλικές και στο κέντρο έχει μια όμορφη κεραμική χάντρα σε μπλέ χρώμα .