Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Review για τα καινούρια μου γυαλιά απο τη Firmoo !!

Πρίν απο μερικές ημέρες η εταιρεία Firmoo επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι θα ήθελε να μου στείλει δωρεάν ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως ή ηλίου της επιλογής μου και μετά να γράψω την ειλικρινή γνώμη μου σε εσάς! Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά και ύστερα απο λίγες μέρες τα καινούρια μου γυαλιά ήρθαν στην πόρτα μου.

 


Την εταιρεία την γνωρίζατε;
Το firmoo.com είναι το πιο γνωστό online κατάστημα οπτικών παγκοσμίως με περισσότερους από 500000 fans στο facebook. Οι τιμές των γυαλιών είναι προσιτές και έχει επίσης μεγάλη ποικιλία για κάθε γούστο.

 Τα γυαλιά που επέλεξα είναι αυτά:

 

 και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Λατρεύω το σχήμα και το χρώμα τους καθώς και την όμορφη λεπτομέρεια στα πλαινά του σκελετού που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!
 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και απο την ποιότητα των γυαλιών αλλά και απο την συνεχή ενημέρωση μου απο την εταιρία κατα τη διάρκεια αποστολής τους. Οι φακοί τους είναι πολύ καλοί και η εφαρμογή στο πρόσωπο μου τέλεια!Ακόμα διαπίστωσα ότι είναι ανθεκτικά και πολύ άνετα χωρίς να είναι πάρα πολύ βαριά.
Μαζί με τα γυαλιά και την θηκούλα τους μου έστειλαν επίσης μια υφασμάτινη θήκη και ένα κατσαβιδάκι με 2-3 βίδες για την περίπτωση που χρειαστούν επισκευή.


Όπως έψαξα το site τους, υπήρχαν και κάποια στοιχεία που μου άρεσαν πολύ:

1.Δίνει επιλογές προσώπων για να δούμε πώς φαίνονται τα γυαλιά σε ένα πρόσωπο αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το δικό σας ανεβάζοντας στο site μια φωτογραφία σας!
2.Το να βάλω τα στοιχεία της συνταγής μου απο τον οφθαλμίατρό στο Firmoo ήταν πάρα πολύ εύκολο. Το έντυπο που έπρεπε να συμπληρώσω ήταν πολύ απλό και χωρίς εκατοντάδες περιττές ερωτήσεις.
3.Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Φυσικά, υπάρχουν γυαλιά οράσεως και ηλίου που είναι πιο ακριβά, αλλά σε γενικές γραμμές το καθένα από αυτά είναι προσβάσιμο σε σύγκριση με τις τιμές της εποχής μας .

Και τώρα τα καλά νέα : ο καθένας από εσάς έχει την δυνατότητα να έχει δωρεάν ένα ζευγάρι Firmoo γυαλιά! Το Firmoo δίνει την δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν τα γυαλιά του δωρεάν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την σελίδα τους, διαλέξτε τα γυαλιά ηλίου ή όρασης που σας αρέσουν και θα γίνουν δικά σας απλά πληρώνοντας τα έξοδα αποστολής! Υπέροχο ε; :)

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν τα γυαλιά σας!


Η άποψη που επικρατούσε παλιότερα ότι τα γυαλιά είναι μόνο για ανθρώπους με προβλήματα όρασης έχει  ξεπεραστεί! Τα γυαλιά γίνονται όλο και περισσότερο must στη συλλογή των αξεσουάρ των διάσημων και των fashionistas. Κάθε μέρα βλέπουμε εκατομμύρια ανθρώπους να φοράνε γυαλιά που δεν είναι φτιαγμένα με συνταγή γιατρού και μας συναρπάζουν  συνεχώς πολλοί γνωστοί σταρ που έχουν πλέον τα γυαλιά ως σήμα κατατεθέν τους .Αναβαθμίζουν την εμφάνισή σου σε μοντέρνα, σέξι, βίντατζ φορώντας διαφορετικούς σκελετούς.
Μπορείτε να βρείτε όλους τους σκελετούς για γυαλιά οράσεως ή ηλίου (ή goggles) στο Firmoo και είναι όλοι διαθέσιμοι και για συνταγογραφημένους φακούς και για απλούς. Θέλετε απεγνωσμένα να αλλάξετε την εμφάνισή σας; Να η ευκαιρία σας! Η Firmoo εφαρμόζει το πρόγραμμα «Το πρώτο ζευγάρι δωρεάν» για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Θα λατρέψετε την εξαιρετική ποιότητα, τις οικονομικές τιμές, τα μοντέρνα σχέδια, τη γρήγορη διανομή και την καλή εξυπηρέτηση μόλις τα δοκιμάσετε έχοντας πληρώσει μόνο τα έξοδα αποστολής! Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε αποζημίωση ή ανταλλαγή αν δε μείνετε ευχαριστημένοι. Δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε;



Θα ήθελα να ευχαριστήσω σ'αυτό το σημείο τη Firmoo.com  που μου έστειλε αυτά τα υπέροχα γυαλιά για να μοιραστώ μαζί σας την απόψή μου.
Μπορείτε να ακολουθήσετε τη Firmoo.com στο facebook, twitter ή pinterest  για να είστε ενημερωμένοι για τις προσφορές και τις προωθητικές κινήσεις τους.

18 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Με γεια. Χαίρομαι που σε βλεπω κι εχω και οπτικη εικόνα :)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με γεια και με χαρά τα καινούρια γυαλιά!
Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου, πάω να δω το λινκ που έβαλες
Φιλιά!

Anna είπε...

Superbs lunettes !
Bonne journée.
Anna

Sofi είπε...

Πολύ στυλάτα τα γυαλάκια!!! Με γειααααα!!

Annuk είπε...

They are very beautiful and they look very good on you!!!
Filakia!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Σπυριδούλα διάλεξες πολύ ωραία γυαλιά και σου πηγαίνουν όμορφα.
Καλοφόρετα!
Πάω να δω το λινκ...

Funky Monkey είπε...

Σπυριδούλα, τα γυαλιά είναι υπέροχα (δεν ήξερα την εταιρεία, πάω να τη γνωρίσω...) αλλά κι εσύ μια κούκλα!! Με γεια και καλοφόρετα! Φιλάκια πολλά!

DIMI είπε...

Σπυριδούλα είσαι κούκλα!Καί εγώ φοράω γιαλιά!Δέν βλέπω ούτε τήν μύτη μου!!Τόν φίλο μου τόν Bob μέ τό φανταστικό blog,πού τόν ανακάληψες?Είμαι λίγο περίεργη!!Πολλά φιλάκια!!

Bob Bushell είπε...

Um, I think I will try them, thanks very much.

vivi ka είπε...

Μου άρεσε πολύ ο συγκεκριμένος σκελετός. Με γειά σου. Πάω να δω την σελίδα του Firmoo. Καλό βράδυ! Φιλάκια!!

Stone είπε...

Σπυριδούλα να και μια διαφορετικη αναρτηση που μου αρεσει εξίσου με τις άλλες!!Σου πηγαινουν πολύ όμορφα τα γυαλια και μου αρεσε πολύ η παρουσιαση που μας έκανες!Πάω κι εγω να ριξω μια ματια γιατι ακουγεται ενδιαφέρουσα η προταση!Φιλια και καλό Σαβ/κο!!!

Φιλία είπε...

Με γεια.... με γεια.... Είναι πολύ όμορφα και πάνε πολύ στο όμορφο προσωπάκι σου!
Φιλιά

Pepi είπε...

Εμ, βέβαια, τωρα εξηγούνται οι κομψές και φινετσάτες δημιουργίες!!! Ακόμη και η επιλογή των γυαλιών σου είναι πολύ κομψη! Κι εμένα μου άρεσε η σημερινή σου ανάρτηση ! Διαφορετική !
Καλό Σαββατκύριακο να'χεις! Φιλιά!

Unknown είπε...

καλοφόρετα τα γυαλάκια!!είναι πολύ όμορφα και σου πάνε!!!!ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες!!Καλό σαββατοκύριακο!!!

maya =^o^= είπε...

με γεια!!πολύ στυλάτα !!!σου πηγαίνουν πάρα πολύ!!!!ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ποστ!!ίσως παραγγείλω κι εγώ ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου!!!!! BD ελπίζω να είναι εύκολη η διαδικασία!!!happy weekend!!!πάρα πολλά φιλάκια!!!

Unknown είπε...

Wow!!!!Υπέροχα γυαλιά,που αλλάζουν αμέσως το πρόσωπο-)))))
καλορίζικα,και καλοφόρετα-)))
πολλά φιλιά και καλό ΣΒΚ-)

Leviathan είπε...

Υπέροχα όλα!!! Και τα γυαλιά...! :) :) :) καλό βράδυ εύχομαι!!!!!

SPYRIDOULA είπε...

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ, ΕΛΕΝΑ, Anna, Sofi, Annuk, Ελένη Φλογερά, Funky Monkey, Bob Bushell, confusedmind, Stone, Φιλία, Pepi, erinaki:)), Christa Mavropoulou και Leviathan σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια!!!Φιλάκια!!!

DIMI σε ευχαριστώ!Τον Bob και το υπέροχο blog του τον βρήκα όταν γράφτηκε σαν αναγνώστης στο δικό μου!Φιλιά!!!

maya μου σε ευχαριστώ! Η διαδικασία παραγγελίας είναι πολύ εύκολη!Φιλάκια!!!