Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

sunshine award

Αυτό το πολύ όμορφο βραβείο έρχετε απο την daphnofila και το υπέροχο μπλόγκ της η ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ και θέλω να την ευχαριστήσω πολύ γι' αυτό!




Κανονικά θα πρέπει να το δώσω μόνο σε 10 μπλόγκς αλλά ως συνήθως μου είναι αδύνατο να κάνω την επιλογή, οπότε καλώ όσους απο εσάς περάσετε απο εδω αυτές τις μέρες για να αφήσετε το σχόλιο σας ή απλά να δείτε τη σελίδα μου και θέλετε, να το παραλάβετε και να το στολίσετε και στο δικό σας μπλογκσπιτάκι!!! Φιλιά!!!

7 σχόλια:

Taelia88 είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο σου Σπυριδούλα!! Είναι πολύ όμορφο!! Και σ' ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι με όλους!! Φιλάκια!!

Φιλία είπε...

Σπυριδούλαααααα, συγχαρητήρια για το βραβείο....... Το παίρνω!!!!
Φιλάκια

Ειρήνη Ε. είπε...

Σπυριδούλα, να τι χαίρεσαι το βραβείο σου. Να στολίσεις το μπλογκόσπιτο σου, με πολλά άλλα ακόμα!!!!! Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας.
Καλή σου ημέρα.

Sofia είπε...

Σπυριδούλα μου συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Εύχομαι να αποκτήσεις άλλα 1000! Ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι με όλους! Θα το πάρω! Να έχεις μία όμορφη μέρα! :)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Με γεια και με χαρά το πανέμορφο φωτεινό βραβείο!!!!
Φιλάκια!

Anna είπε...

Félicitations !
Anna

Алексровер Анна είπε...

Желаю отличного дня! Мы болеи за Грецию на Евро 2012, хотя они и играли против России; поздравляем с победой! Также поздравляю с приятной наградой!!! Желаю и дальше делать такие чудесные украшения!!!!